FAQ

Systeem


  • Hoe werkt het systeem? 

Voor 'silent disco' heb je zenders (die de muziek uitsturen) en hoofdtelefoons (die de muziek afspelen). Op de meegeleverde zenders sluit je met een kabel een apparaat aan. Een laptop, een telefoon, een mengpaneel,..
Wanneer de zenders en de hoofdtelefoons aan zijn is er meteen muziek. Met een knopje op de hoofdtelefoon zelf kan je het kanaal wisselen. Je ziet de kleur de hoofdtelefoon veranderen.
En nu moet je alleen nog dansen!  • Welke apparaten kan ik aansluiten?

Het is makkelijk om een telefoon of een laptop aan te sluiten op onze zenders.
Via een minijack aansluiting (en eventueel een tussenstukje naar usb-c of lightning) passen deze apparaten er meteen op. De juiste kabels om de zenders aan te sluiten op een mengpaneel worden ook steeds meegeleverd.
Ben je liever mobiel met je apparaat? Dan is het slim om een bluetooth receiver bij te bestellen. Deze wordt op de zender aangesloten. Daarna koppel je makkelijk een smartphone, ipad of laptop.


Bestellingen


  • Welke datum kies ik?
Kies enkel de datum waarop je je pakket zal gebruiken. Je kan het pakket de werkdag voordien komen ophalen en de werkdag nadien terugbrengen. 


Wanneer je het pakket meerdere dagen zal gebruiken duid je de begin- en einddag aan. Dan zorgen wij er ook voor dat de opladers meegeleverd worden.


Wanneer je bestelling geplaatst is kijken of er uitzonderingen nodig zijn voor het ophalen / leveren.  • Wanneer wordt mijn pakket geleverd? 

Via Bpost: Je pakket wordt ongeveer 4 dagen op voorhand verstuurd. Hier krijg je een bevestiging van. Het pakket komt meestal 2 dagen later aan. 

Via levering van Fonkel: We contacteren je in de week voor de bestelling om een moment af te spreken.

Lees hier meer over onze transportopties  • Ik ben iets vergeten bestellen, wat doe ik?
Stuur gerust een mailtje of bel ons op. We zien of we nog kunnen naleveren / pakket aanpassen.
Is je bestelling verder dan 2 weken in de toekomst? Dan kan je via de website ook een tweede bestelling plaatsen.


  • Wanneer kan ik mijn pakket ophalen?

Gebruik in het weekend: ophalen op vrijdag (11-12u, 14-16u) en terugbrengen op maandag (11-12u, 14-16u)
Gebruik in de week:  ophalen op maandag (11-12u, 14-16u) en terugbrengen op vrijdag (11-12u, 14-16u)  • Hoe kan ik betalen?
Via onze website kan je online betalen met bancontact of kredietkaart.
Je kan ook via overschrijving betalen.    • Mijn feestje is op een zaterdag. Moet ik mijn pakket dan huren voor heel het weekend?

Je huurt een pakket enkel voor de dag/nacht dat je het effectief gebruikt. Is je feestje op zaterdag? duidt voor de begin - en einddatum dan enkel zaterdag aan.