Transportopties

Naargelang de grootte van jouw bestelling kan je kiezen tussen drie verschillende transportopties:

 

1. Zelf afhalen en terugbezorgen

Je kan jouw verhuurpakket zelf komen afhalen en terugbezorgen op ons gezellig bureautje in Gent.  Afhalen gebeurt op de werkdag voordat je het pakket nodig hebt. Het pakket dient dan terugbezorgd te worden op de eerstvolgende werkdag. Zowel het afhalen als terugbezorgen is tussen 11u en 12u in de voormiddag en 14u en 16u in de namiddag. Het adres is Wiedauwkaai 51, 9000 Gent

 

2. Verzenden en retourneren via Bpost

Verzending via Bpost is mogelijk voor een bestelling tot maximum 150 hoofdtelefoons. Pakketten kunnen via de post verzonden worden naar het door jou opgegeven adres. De verhuurpakketten komen één tot twee werkdagen voor jouw gebruiksdatum toe. Retourneer de hoofdtelefoons na gebruik met de retourlabels die in het verhuurpakket zitten. Het pakket dient op de eerstvolgende werkdag na de laatste huurdag voor 15u afgegeven te worden in Bpost afhaalpunt in jouw buurt. 

 

3. Bezorging en afhaling door Fonkel aan huis

Grote bestellingen vanaf 150 stuks kunnen worden geleverd en afgehaald door Fonkel tegen betaling. De kosten hiervoor worden automatisch berekend wanneer je je bestelling in het winkelmandje plaatst. Fonkel neemt contact met je op om exacte data en tijdstippen af te spreken.