Covid-19

Terug zin om te fonkelen?


Nu de piek van het Coronavirus voorbij is beginnen we stilaan ons gewone leven terug op te nemen. Het is helaas nog even wachten tot we onze Fonkelfeesten kunnen organiseren. Toch beginnen onze dansbenen al te kriebelen, en die van jou ongetwijfeld ook!


Wat kunnen we hier aan doen?

Met onze promo-sets organiseer je zo je eigen silent disco! Dat houdt in dat je perfect thuis een feestje kan houden met je corona buddies. Je tuin, living of terras zijn ideaal als vervangende dansvloer! Ideaal toch? En dat zonder de buren te storen! 


Respecteer ten allen tijde de maatregelen die de overheid heeft opgelegd. Laat niet meer mensen toe in je bubbel dan het opgelegde aantal en hou 1,5 meter afstand van elkaar!


Zijn die hoofdtelefoons wel coronavrij?

Uiteraard! We sturen jouw doe-het-zelf set op via de post in een verzegelde box. Elke hoofdtelefoon wordt uiteraard grondig ontsmet. Je kan je pakket na de verhuurtermijn gewoon terug binnen steken bij de post dankzij de bijgeleverde retoursticker. Of je komt je pakket gewoon kosteloos bij ons ophalen en terugbrengen aan Wiedauwkaai 51, 9000 GentWil je iets organiseren maar ben je niet zeker of het wel kan/mag?

Laat ons gerust iets weten en wij kijken samen met jou wat er mogelijk is.